BILD: Almanya IŞİD saldırısından korktu

BILD: Almanya IŞİD saldırısından korktu
Terör örgütü IŞİD'in Türkiye'de bulunan Almanya temsilciliklerine saldırı düzenleyeceği iddiası Alman basınında geniş yer buldu.

Almanya’nın IŞİD saldırısı endişesiyle Türkiye'deki diplomatik temsilciliklerini ve okullarını kapattığı ileri sürüldü.

 

BILD gazetesinin haberine göre; kapatma kararı, yabancı istihbarat örgütünden alınan 'IŞİD, Türkiye'deki Alman temsilciliklerine ve kurumlarına saldırı yapacak' istihbaratı üzerine alındı.

 

YARIN DA KAPALI OLACAK

 

Gazetenin üst düzey güvenlik yetkililerine dayandırdığı haberinde; Alman Büyükelçiliği ile İstanbul Başkonsolosluğu'nun yarın da kapalı tutulacağı belirtildi.

 

Bild haberinde ayrıca istihbari bilginin, terör örgütü IŞİD'e yakın çevrelerden alındığını ve bilginin Alman makamlarına Çarşamba akşamı saat 21.30 sıralarında ulaştığını da yazdı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.