Samsun'da nöbetçi eczaneye ilaç almaya giden kıza tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan şahıs yargılandığı mahkeme tarafından toplam 20 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.Polis tarafından mahkemeye getirelen B.K. eliyle yüzünü kabadı.

ANNESİ İLAÇ ALMASINI İSTEDİ

Olay, İlkadım ilçesi Hançerli Mahallesi'nde 25 Ağustos 2015 tarihinde gece yarısı meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir kafeteryada çalışan 17 yaşındaki A.T. adlı kız, gece iş çıkışı taksi tutup Hastane Mahallesi'ndeki evine geldi. Ancak annesi 60 yaşındaki E.T., başının çok ağrıdığını belirterek kızı A.T.'den nöbetçi eczaneden ilaç almasını istedi. Nöbetçi eczaneden ilaç almak için evden ayrılan A.T., Samsun Cumhuriyet Meydanı yakınında alkollü olduğu ileri sürülen 37 yaşındaki B.K. ile karşılaştı.

ZORLA BİR EVE GÖTÜRDÜ

B.K., A.T.'nin kolundan tutarak tehdit edip götürdüğü evde zorla alıkoyup tecavüz etti. Evine giden A.T., annesine kendisini alkollü bir kişinin tehdit edip bir eve götürdüğünü, burada darp ettiğini ve tehditle zorla tecavüz ettiğini söyledi. Anne olayı mahalle muhtarına bildirdi, muhtar da polise haber verdi.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alınan B.K., nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. B.K. hakkında Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "cebir, tehdit ve hile kullanılarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, çocuğun nitelikli cinsel istismarı" suçlarından dava açıldı.

20 YIL HAPSE MAHKUM OLDU

Bugün görülen davanın son duruşmasında B.K. hakkındaki suçlamaları kabul etmeyerek, "Ben suçsuzum. Ona yardım ettim. Suçlamaları kabul etmiyorum. Beratimi istiyorum" dedi.

Mahkeme heyeti B.K.'yi "cebir şiddet ve hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçundan 7 yıl 6 ay ve "çocuğun nitelikli cinsel istismarı" suçundan da 15 yıl olmak üzere toplam 20 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırarak tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Editör: TE Bilişim