Mehmet Bülent Karataş diyorki !.
TBMM 'nin rüzgarını kendim için asla istemiyorum, benim en büyük idealim , altı yedi değil 10-20 ülküdaşım dava arkadaşımın meclise girmesidir.MHP 'nin İstanbul 'da başarılı olarak hak ettiği yerde olmasıdır.

Gücüm yettiği kadar İstanbul MHP ' yi ayağa kaldırıp , bana güvenen insanların yüzünü kızartmadan , ülkücü hareketi Türk milliyetçilerinin varlığını İstanbul 'da hissettireceğim.

Yazmıştım Mehmet Bülent Karataş ilk icraatlarında uzun vadeli düşünerek iyi işler yapacağını , teşkilat başkanlarının seçiminde ufak tefek hataları mutlaka olmuştur .

Ülkücü harekette herkesi memnun etmeniz mümkün değildir,ülkücü harekette insanların beklentisi bazen inanılmaz boyutlardadır,önemli olan sizin doğruyu yaptığınıza inanmanızdır.

Kendisine hedef koyan yonetici mutlaka başarılı olur, başarının yolu zaten inanmaktan geçmektedir, Mehmet Başkan'dan dinlediklerime, önce kendisinin inanarak söylemesini çok önemsiyorum.

Mehmet başkan öncelikle ülkücü hareketin mensuplarının , harekete kanalize olması için çalısmalar yapmalıdır, harekete tekrar adapte olacak her ülkücü, harekete yeni bir ivme kazandıracaktır.

Gelecek korkusu olmadan yapılacak bütün icraatlar başarının işaretidir,vatandaş MHP 'yi heryerde görmek istemektedir,ülkücü hareketin terör endeksli bir hareket olmadığını , milletimizin her probleminde olabileceğini göstermelidir.

MHP İstanbul Teşkilatı'nın öncelikle kendi oturduğu binayı mobilyasından fiziki durumundan , tamamen binayı yeniden yaparak , değişimin öncelikle oturdukları yerden başlamasıda manidardır.
İl binası içerisinde mescidi abdest alma yerleri , ziyaretçilerin oturup beklerken faydalanacağı cafeteryası , yöneticilerin yenilenmiş odaları ile güzel bir il binası oluşturmuş, inşallah bu yenilenen hizmet binasında nice hizmetler verirler.

Bayrampaşa MHP yeni tuttuğu binaya taşınma hazırlığı yapmaktadır , bunlar benim gördüklerim , bunlar niçin önemli?

Faliyet ve hizmetten önce binaların fiziki şeklini büyüterek veya değiştirerek , gelecekte hizmeti en iyi şekilde yapabilmenin telaşıdır, İstanbul MHP atandığı günden beri bir şeyler yapma gayretindedir.

Bu çalışma propoganda ile birlikte tabana yansımaya başlarsa , İstanbul 'da ülkücülerin makus talihini yıkacağına inanıyorum.

Komutanlar yürümeye başlarsa , er erat ordu tamamen ayağa kalkar ve savaş kazanılır , yeterki komutanlar ayağa kalksınlar.
Mehmet Başkan'ın bütün teşkilatları ile ayağa kalktığını görmekteyiz , bu kalkış inşallah hedefe varış olacaktır. 

İnşallah mahçup olmazlar

HABİB YALÇIN