CIA'nın resmi internet sitesinde yer alan rapor, Amerika'nın hilafet planını ortaya koyuyor.. Ulusal İstihbarat Konseyi tarafından hazırlanan raporun adı 'Geleceği Haritalandırmak'...Rapor, 2020 yılında dünyanın siyasi haritasını, güç dengelerini ele alıyor.. Yani 2020 yılında dünyaya verilmek istenen şeklin senaryosu şimdiden hazır...Senaryoda islam dünyasına hilafet rolü verilmiş..... Amerika 2020 yılında müslümanlar arasından bir halife çıkarmayı planlıyor..

CIA'nın senaryosuna göre halife sembolik bir figür olarak kalmayacak... Tam tersine Halife, ABD'nin karşısına çok etkili siyasi ve ideolojik bir güç olarak çıkacak.. Örneğin petrol bölgelerine müdahale edecek, Amerika buna sesini çıkaramayacak.. Hilafet, İslam alemini birleştirecek...Müslüman liderler Halife'den korkup halklarına baskı yapamayacak..Müslüman sporcular olimpiyatlarda halifeye bağlılıklarını bildirecek..

Bill Clinton'ın FETÖ terör örgütü ele başı Fetullah Gülen'e teşekkürü

''Bu akşam burada olmakla, siz kalıcı barışa ülke içi ve dışında huzur ve emniyete katkuda bulunuyorsunuz. Ve Fetullah Gülen tarafından teşvik, ilham edilen hoşgörü ve dinlerarası diyalog ideallerinin yayılmasına katkıda bulunuyorsunuz. Siz bu Gülen'in teşvik ettiği ülker ötesi sosyal hareketini her gün yaşayarak, bizatihi yaşantınızda gerçekleştiriyorsunuz. Sizlere Amerika'ya katkılarınızdan dolayı daha güçlü Türk-Amerikan ilişkilerine ve birbirimizi daha iyi anlamaya sebep olduğunuzdan dolayı, hususan eşim Hillary ve bana gösterdiğiniz dostluktan dolayı teşekkür etmek istiyorum.Sağ olun''

Editör: TE Bilişim