Habererk / Özel Haber

İstanbul’un Silivri ilçesinde yaşayan bir vatandaşın Habererk’e gönderdiği 30 Ağustos Zaferimizin yıl dönümünün olduğu gündeki görüntüler MHP’li Silivri Belediyesi’nin skandalını göstermesi bakımından dikkat çekti. Bu olay, “MHP’ye yakışmayacak durum” olarak değerlendirildi.

Skandal görüntülerde altında Silivri Belediyesi yazan Atatürk portresi çöplüklerin dibine koyulduğu görülüyor. Bu görüntüler Başbuğ Atatürk’e büyük saygısızlık olarak değerlendirildi.

İstanbul Silivri Merkezi sahili, Piri Paşa Mh. Atatürk Meydanı, Atatürk Cd. üzerindeki Halkbank ATM noktasının karşısında bulunan Atatürk portresi adeta çöp noktası görünümünde olduğu görüldü.

Habererk’e görüntüleri yollayan vatandaş şu önemli notu geçti:

“Resim, Zafer Bayramı Arefe gecesine ve Video, bayram sonrasına aittir.

Biz bu resmi çektikten sonra tekrar teyit için bugün merkeze gittik, aynen olduğu gibi yine yerinde durmaktadır. Video çekip tıka basa çöp dolu olan çöp bidonunu size belgelemek istedim etrafı sayıca fazla insan vardı çekemedik. Gece 12’de bir daha gidip bu videoyu kanıt için çektik. Lakin bidonu gelip boşaltmışlar. Geçen CHP Silivri ilçeye mesaj attık, eski CHP ilçe başkanı Suna hanıma da mesaj attık. CHP’liler oralı bile olmadılar. Öte yandan Silivri belediyesinin de sayfasına bakıyorsun, bir takım yalaka takımı mesken tutmuş, büyük bölümü başkanı hayatında hiç görmemiş, hatta İstanbul'a hiç gelmemiş acayip profiller, profiline bakıyorsun mersin, Erzurum'dan yazan ilginç şakşakçı tipler, artık kime neyin gösterisini yapıyorlar ise? Oraya da atmaktan vazgeçtik. Gerçi ilk olarak sana atmıştık. Habererk güvenle haber yapabilir.”

Editör: TE Bilişim