59 İlde Zehir Tacirlerine Büyük Operasyon

59 İlde Zehir Tacirlerine Büyük Operasyon
59 ilde düzenlenen 'Narkoçelik-32' operasyonları kapsamında 3 ton 746 kilogram uyuşturucu madde ve 861 bin 90 adet hap ele geçirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 59 ilde düzenlenen 'Narkoçelik-32' operasyonları kapsamında 3 ton 746 kilogram uyuşturucu madde ve 861 bin 90 adet hap ele geçirildiğini, 520 zehir taciri ile sokak satıcısının yakalandığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde 1300 ekip, 3 bin 250 personel, 18 hava aracı ve 46 narkotik dedektör köpeği ile 59 ilde zehir tacirlerine ve madde imalatçılarına yönelik 'Narkoçelik-32' operasyonlarının düzenlendiğini belirtti. Yerlikaya, operasyonlarda 520 zehir taciri ve sokak satıcısının yakalandığını, 3 ton 746 kilogram uyuşturucu madde ile 861 bin 90 adet hapın ele geçirildiğini vurguladı. Operasyonları gerçekleştiren ekiplere teşekkür eden Yerlikaya, "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki, bu zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından ülkemizi temizlemekte kararlıyız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.