66 yaşındaki amca silahlı banka soyguncusunun üzerine atladı!

66 yaşındaki amca silahlı banka soyguncusunun üzerine atladı!
Ankara'da meydana gelen banka soygununda, soyguncuyu engellemeye çalışan 66 yaşındaki C.S.Ç dört yerinden vuruldu.

Olay, Ankara’nın Eryaman ilçesinde meydana geldi. Tunahan Caddesi 208. Sokak’taki bir banka şubesine giren M.A. güvenlik görevlisinin silahını alarak etkisiz hale getirdi. Elindeki torbayı bankadaki bir müşteriye veren soyguncu zor kullanarak paraları torbaya doldurttu.

Bankadan çıkacağı esnada soyguncunun üzerine C.S.Ç. isimli 66 yaşındaki bir müşteri atladı. Soyguncu ve vatandaş arasında meydana gelen boğuşma da dört el silah sesi duyuldu. Vurulan C.S.Ç. çenesine ve göğsüne isabet eden kurşunlar sebebiyle ağır yaralandı. Bankadaki diğer insanların da soyguncunun üzerine çullanması sonucunda zanlı etkisiz hale getirildi.
Yaralanan vatandaş sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edilirken durumunun ağır olduğu belirtildi. Soyguncu ise polis ekiplerine teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.