Adana'da 8 Mart'a özel Kadın Akdemisi!

Adana'da 8 Mart'a özel Kadın Akdemisi!
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kadınların mesleki eğitim ve psiko-sosyal destek alacağı Kadın Akademisi'nin açılışını yaptı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kadınların mesleki eğitim ve psiko-sosyal destek alacağı Kadın Akademisi'nin açılışını yaptı. Eş zamanlı olarak Kent Meydanı'nda içerisinde ofisler ve dükkanların yer alacağı 5. Etap binasının temeli atıldı. Açılış ve temel atma programının coşkusu, Kolpa grubunun şarkılarıyla zirveye ulaştı.  

Adana Büyükşehir Belediyesi, halkın ihtiyaçları doğrultusunda yeni projeleri kente kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Karalar, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Kadın Akademisi'nin açılışını yaptı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.