AK Parti Ağrı Belediyesi Meclis Üyesi olan Selma Gökçen, Hatay Valiliği önünde çocuklarının aç ve kendisinin işsiz olduğunu söyleyerek kendini yakan baba hakkında sosyal medya hesabı twitter üzerinden hakaret dolu bir mesaj attı. Gökçen daha sonrasında gelen tepkilerle paylaşımını silip ardından da hesabını askıya aldı.

Ağrı Belediyesi AKP'li Meclis Üyesi Selma Gökçen, kendini yakan babaya sosyal medya üzerinden hakaret edince ortalık ayağa kalktı. Hatay Valiliği önünde aç kalan çocukları için kendini yakan ve daha sonrasında canından olan acılı baba için 'Böyle ucuz siyasi numaralara bu milletin karnı tok' ifadesini kullanınca vatandaşların hışmına uğradı.

Hakaret Etti Tepki Aldı

CHP eski milletvekili Barış Yarkadaş bu duruma tepkisini sosyal medya üzerinden gösterdi. Baba ile ilgili olarak oldukça sert ifadeler kullanan Selma Gökçen'in paylaşımını atarak vatandaşların görmesini sağladı. Kısa süre içerisinde yayılan tweet ile beraber AKP'li Selma Gökçen paylaşımını silerek hesabını kilitledi.

Hatay Valiliği önünde yaşanan acı olayda baba Adem Yarıcı, çocuklarının aç ve kendisinin de işsiz olduğunu söyleyerek ateşe vermiş ve daha sonrasında kaldırıldığı hastanede geçirdiği kalp krizi sonrasından canından olmuştu.

Selma Gökçen

Editör: TE Bilişim