Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye - Katar Yüksek Stratejik Komite 7. Toplantısı’na katılmak üzere geldiği Katar’da resmi törenle karşılandı. Kafilede yer alan AKP'li Öznur Çalık Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani'nin elini havada bıraktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani başkanlığında, Türkiye - Katar Yüksek Stratejik Komite 7. Toplantısı sonrasında iki ülke bakanlıkları arasında ortak anlaşmalar imzalandı.

Kafilede yer alan isimlerden AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Cumhurbaşkanımız Sayın  @RTErdogan ile birlikte, Katar Emiri Sayın Şeyh Temim bin Hamed Al Sani'nin ev sahipliğiyle Katar'dayız." ifadelerini kullandı.

Çalık'ın kullandığı fotoğrafda Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani'nin elini havada bıraktığı görüldü.

ÖZNUR ÇALIK KİMDİR?

1 Ocak 1965 Pütürge-Doğanyol doğumlu olan AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, Dönemin Başbakanı Binali Yıldırım'ın Suudi Arabistan ziyaretindeki kafilesinde yer aldı. Çalık, daha sonra umre ziyareti gerçekleştirdi ve umre dönüşü türban takma kararı aldı.

Malatya'da partisinin Yeşilyurt İlçe Kongresi'ne katılan Çalık, katıldığı kongrede gazetecilerin türban takmasıyla ilgili sorusuna "Yüce Rabbim bana nasip etti, umre vazifemizi yaptık. İnşallah Allah kabul eder. Gönlünde olan herkese de nasip eylesin" diye yanıt verdi.

12 BİN LİRALIK AYAKKABI  

Malazgirt Zaferi’nin 950. yıl törenine AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ın ayakkabısı damga vurmuştu.

Kabinedeki bakanlarla birlikte Bitlis'in Ahlat ilçesine giden Öznur Çalık, helikopterde çektirdiği fotoğrafı sosyal medyasından paylaşmıştı.

Çalık’ın piyasa değeri 11 bin 950 lira olan ayakkabısı tepki çekmişti. 

Editör: TE Bilişim