Ankara'da hortum paniği yaşandı!
Yayınlanma:
Güncelleme:
10 dakika süren korku dolu anlar görüntülendi
Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde yaşanan ve yaklaşık 10 dakika süren hortum, paniğe sebep oldu. Hortum anı, cep telefonu kameraları tarafından görüntülendi.
Şereflikoçhisar'ın Yeşilova Mahallesi'nde, yerleşim alanlarına yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta hortum meydana geldi. Yerden metrelerce yükseğe çıkan hortum, paniğe neden oldu.
10 DAKİKA ETKİLİ OLDU
Yaklaşık 10 dakika etkili olan hortum, cep telefonu kameralarıyla görüntülendi. Hortum nedeniyle hasar meydana gelmediği öğrenildi. Hortumun ardından ilçede yer yer dolu yağdı.
KENTTE SAĞNAK DA ETKİLİ OLDU
Öte yandan kentte öğle saatlerinden itibaren sağanak da etkili oldu. Bazı bölgelerde şiddetli yağmur, yaşamı olumsuz etkiledi. Özellikle Çankaya'da etkili olan yağmurla cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Yer yer dolu da yağdı.
Gündem
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.