Öyle ki Gökhan Özoğuz, Ekrem İmamoğlu'nu Atatürk'e bile benzetti.

Atatürkçüleri bile karşısına alan Gökhan Özoğuz'un bu çıkışlarını yalakalık olarak tanımlayanda var, ticari olduğunu söyleyende.

Bilindiği gibi Ekrem İmamoğlu'nun  seçim sloganı 'Her şey çok güzel olacak'.

Gökhan Özoğuz'un ise 'Her şey güzel olacak' isimli şarkılarının olması enteresan bir tesadüf olarak yorumlandı.

Athena Grubu'nun solisti Gökhan Özoğuz tam da bu günlerde sosyal medya hesabından bu şarkıyı hatırlatması ise garip! bir tesadüf olarak değerlendirildi.

Athena Grubu'nun solisti Gökhan Özoğuz, Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) İstanbul seçimlerinin yenilenmesi yönünde karar almasının ardından Ekrem İmamoğlu'nun çağrısıyla 'Her şey çok güzel olacak' paylaşımı yaptı. 

Paylaşımından dolayı eleştirilen şarkıcı, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla gelen tepkilere yanıt verdi.

"BİZ PARTİ ÇIĞIRTKANLIĞI YAPMAYIZ"
Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, 'Her şey güzel olacak' isimli şarkılarını 2000 yılında yazdıklarını söyleyen Özoğuz, şu ifadeleri kullandı: "Bir çocuk bu söz ile Ekrem Bey'e destek olmasından sonra motoları haline gelmiştir. Biz konserlerimizde 19 senedir hep bir ağızdan söyleriz. Biz parti çığırtkanlığı yapmayız. Her dönem her şeyin güzel olmasını isteriz."

BU GECE GÜNEŞ VARDI GÖKYÜZÜNDE"
Gökhan Özoğuz, "Her şey güzel olacak" şarkısının yüzlerce kişiyle birlikte söylendiği konser anını paylaşarak Ekrem İmamoğlu'na destek vermişti. Özoğuz, konserdeki anları Instagram hesabından "Bu gece güneş vardı gökyüzünde" ifadeleriyle paylaşmıştı.

YOK BÖYLE YALAKALIK
Öte yandan Sabah gazetesi yazarı Mevlüt Tezel. Gökhan Özoğuz hakkında bir yazı kaleme aldı..

İşte Mevlüt Tezel'in Gökhan Özoğuz'un benzetmesi hakkında kaleme aldığı "Atatürkçüleri bile rahatsız eden benzetme" başlıklı yazısı;

Memleketin ilk ska punk gruplarından Athena'nın solisti Gökhan Özoğuz, 1998'de 'Holigan' albümüyle müzik piyasasına bomba gibi düşmüştü. Kültürel gelişiminde punk'tan fazlasıyla etkilenen Gökhan, dövmeleri ve punk giyim tarzıyla sanki 'Trainspotting' filminden çıkma çılgın bir karakter gibiydi.

Her çıkışın bir inişi vardı, Athena da popülaritesini kaybettiğinde Gökhan, Londra'da arkadaşlarıyla paylaştığı evde yalnızları oynuyordu, konser vermiyor, ekranlara çıkmıyordu. Ta ki, abdest alırken çekilen fotoğrafı medyaya düşünceye kadar. Dövmeli abdest alınır mı diye tartışılırken Gökhan,

Umre'ye gitti, Cerrahi Tarikatı'na üye olduğu haberleri çıktı ve sonra TV'de program yapmaya başladı.

Bir dönemin asi punk Gökhan'ı bir anda ailenin muhafazakâr rock'çısı olmuştu. Acun'un yarışmalarında güzel paralar kazanırken Gökhan, arkadaşları gibi Gezici takılmadı! Şimdiki gibi muhalif tweet'ler de atmıyordu. Ne olduysa Acun'un yarışmasından ayrıldıktan sonra oldu. Ve birden karşımıza muhalif Gökhan çıktı, tweet'leri çok RT alınca daha da muhalif oldu. Elbette herkes değişebilir, bu uzun hayat döngüsünde farklı görüşlere yelken açabiliriz Ancak önce punk'çı, sonra muhafazakâr rock'çı, apolitik jüri üyesi ve en sonunda Twitter muhalifi olmak! Bu kadar çok değişim samimiyeti yok ediyor, inandırıcılık kalmıyor.

YOK BÖYLE YALAKALIK
Gökhan tribünlere oynamanın insanı nasıl saçma garip komik bir insana dönüştürebileceğini önceki gün attığı tweet'le anlamıştır herhalde. Gökhan, Ekrem İmamoğlu'na destek vermek için şu tweet'i attı: "10 Kasım 1938'den bu yana ilk defa bir siyasi; duruşu, doğruluğu ve ileri görüşü ile Atatürk'ten sonraki sancağı eline almıştır!

Dönemler şartlarına göre değerlendirilir! Benim için ilkelerini benimseyişi, edebi ve kucaklaması ile bugünün Atatürk'üdür kendisi!" Yavaş gel yiğidim! Trablusgarp cephesinden Çanakkale'ye, Kurtuluş Savaşı'na onlarca cephede savaşmış, Cumhuriyet'i kurmuş Atatürk'ten bahsediyoruz! Sen, geçmişinden sadece 3 Temmuz sürecinde Samanyolu TV'de yaptığı Fenerbahçe'nin aleyhinde açıklamalar dikkat çeken, sonra da Beylikdüzü Belediye Başkanı olan Ekrem İmamoğlu'na bugünün Atatürk'ü mü diyorsun?

CHP'ye tarihinde en büyük oyu kazandıran, Türk siyasetinin en önemli liderlerinden rahmetli Ecevit'e bile böyle övgü düzülmemişti. Sosyal medyada CHP'liler bile Gökhan ile dalga geçti. Ee önce punk'çı, sonra muhafazakar rokc'çı, daha sonra TV'de 'senden popstar olur' diye gaz veren bir jüri üyesi,

Twitter'da da muhalif olursa ancak bu kadar saçmalar!

ÖZOĞUZ'UN PAYLAŞIMI TEPKİ ÇEKTİ
YSK'nın İstanbul seçimlerini yenileme kararının ardından paylaşımlarda bulunan Özoğuz, Ekrem İmamoğlu için "Bugünün Atatürk'ü" ifadelerini kullandı. Gökhan Özoğuz'un kullandığı bu ifadelere Twitter kullanıcıları tarafından tepki topladı.
İşte o sözleri:

"10 Kasım 1938'ten bu yana ilk defa bir siyasi; Duruşu, Doğruluğu ve İleri Görüşü ile Atatürk den sonraki sancağı eline almıştır! Dönemler şartlarına göre değerlendirilir! Benim için; ilklerini benimseyişi, edebi ve kucaklaması ile "Bugünün Atatürk'üdür kendisi!"

Editör: TE Bilişim