Habererk / Özel Haber

Ayyıldız Hareketi bugün Sakarya Meydan Muharebesi'nin yerde büyük zaferi kutladı.

Habererk Genel Yayın Yönetmeni İsmail Türk Sakarya Meydan Muharebesi'nin en şiddetli yerde önemli açıklamalarda bulundu.

İsmail Türk'ün açıklamaları şu şekilde:

"BULUNDUĞUMUZ YER SAKARYA MEYDAN MUHAREBESİ'NİN EN ŞİDDETLİ YER"

"Buradan bütün Türkiye'de ve Turan dünyasındaki soydaşlarımıza kandaşlarımıza milletimize selam ve sevgilerimizi sunuyoruz. Bulunduğumuz yer Sakarya Meydan Muharebesi'nin en şiddetli yer. Bu zaferin Büyük Taarruzun başladığı alan. Bugün Ayyıldız Hareketi olarak Prof. Dr. Ümit Özdağ'ın öncülüğünde karşı cephede kendileri de orada. Bu güzel kutlu günü hatırlamak kutlamak istedik."

"DİYORUM Kİ BEN HATIRLARSAN BİR DAHA SAVAŞMAZSIN, UNUTURSAN ÇOK SAVAŞMAK ZORUNDA KALIRSIN"

"Diyorum ki ben hatırlarsan bir daha savaşmazsın. Unutursan çok savaşmak zorunda kalırsın. Ülkemizde gençlerimize gelecek nesillere atalarının ecdatlarının neler yaptığını bağımsız şerefli yaşamak için ne ağır bedeller ödediklerini anlatmak için bugünleri kutlamak çok önemli. Mustafa Kemal'i, Atilla'yı Fatih'i tüm dedelerimizi atalarımızı. Bu vesileyle Ayyıldız Hareketi'ne Ümit Özdağ'a Ayyıldız mensuplarına teşekkür ediyorum. Türkçülerin Türk Milliyetçilerinin yeni bir kurultayı oldu. 2021 Ağustos'unda başladık bundan sonra geleneksel hale dönüşerek burada çadırlarımızı kurarak toylarımızı yaparak bugünlerimizi hatırlamak gençlere tarihi yaşadığımız zaferleri ve güzellikleri anlatmak için her yıl Polatlı kurultayı olarak kutlamayı bu vesile ile ilan ediyorum. Bu coşkuyu bütün Türkiye'ye Turan dünyasına yaşatmanız vesile olsun diyorum."

Editör: TE Bilişim