Bakan Uraloğlu'ndan İstanbul'a Yeni Radyo Frekansları Müjdesi

Bakan Uraloğlu'ndan İstanbul'a Yeni Radyo Frekansları Müjdesi
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, DAB+ teknolojisi ile İstanbul'da 448 yeni radyo frekansı sağlanacağını duyurdu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul'da DAB+ teknolojisinin uygulanmasıyla birlikte toplamda 448 yeni radyo frekansının hizmete sunulacağını açıkladı. Bu gelişme, şehirdeki radyo yayıncılığını önemli ölçüde çeşitlendirecek ve dinleyicilere daha fazla seçenek sunacak.

Bakan Uraloğlu, yaptığı açıklamada, DAB+ sisteminin avantajlarına dikkat çekerek, bu teknolojinin ses kalitesini artıracağını ve daha geniş bir kapsama alanı sağlayacağını belirtti. Ayrıca, mevcut radyo istasyonlarının yanı sıra yeni yayıncıların da sektöre katılmasına olanak tanıyacağına vurgu yaptı.

Bu yenilikçi adımın, İstanbul'un medya ortamına katkıda bulunmasının yanı sıra dinleyicilerin de daha kaliteli içeriklere ulaşmasını sağlayacağı ifade edildi. Uraloğlu'nun açıklamaları, radyo yayıncılığı alanında önemli bir dönüşümün habercisi olarak değerlendiriliyor.166664 2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.