16 Temmuz'da intihar ettiği belirtilen ve tedavi gördüğü hastanede 18 Temmuz'da hayatını kaybeden İpek Er, ailesinin ikamet ettiği Batman'ın Beşiri ilçesinde toprağa verilmişti.

Kamuoyunu oldukça meşgul eden olayda Uzman Çavuş Musa Orhan’ın “Bozkurt” yaptığı resimlerinin sıkça kullanılması Ülkücü kesimi rahatsız etmişti.

Bu duruma bir tepkide Alaattin Çakıcı’dan geldi.

Çakıcı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe muhtaç olduğumuz bu günlerde bazı kendini bilmez densizler ve tecavüzcüler, şerefsizlik yapan Musa Orhan isimli uzman çavuşun neden olduğu cinsel tecavüzden dolayı intihar eden İpek Er’in ölümüne neden olan bu şerefsizin bir de bozkurt işareti yaparak, milliyetçileri zan altında bırakmak hakkına sahip olmayan, bu ırz düşmanı en ağır şekilde devletimiz tarafından cezalandırılmalıdır.” dedi.

Çakıcı mesajına şöyle devam etti “Bir de ekonomik koşullardan vatanımızın Doğu bölümünde bu yana Siirtli kız kardeşimizin tokatlanması nı esefle kınar, Allah mazlum'a ev kaldıranları bildiği gibi yapsın, bu bilinmeli ki Türk Kürt kardeştir, bölücüler ve PKK kalleştir. Güzide vatanımızın her zerresini namusunu kadar seven, iffeti kadar koruyan her etnik yapı vatandaş devletimizin bireyidir. Bazı densizler ön yargılı davranmaktadır. Her Kürt PKK'lı değildir. Onlar da biz Türkler kadar devletimize gönülden bağlıdır.”

Editör: TE Bilişim