Murat Ağırel, Odatv Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan, Odatv Haber Müdürü Barış Terkoğlu, Odatv muhabiri Hülya Kılınç, bugün hakim karşısına çıktı.

Çok sayıda gerçek gazeteci davayı takip etti.

Kendine gazeteci diye ama nerede çalıştığı belli olmayan, twitter hesabından egolarını tatmin etmek için iki üç satır paylaşımlar yaparak günü kurtarmaya çalışan Evrensel Gazetesi Eski Muhabiri Cansu Pişkin Yeniçağ Gazetesinin sahibi Ahmet Çelik’le tartışmaya girdi.

Sakin mizaçlı olarak bilinen Ahmet Çelik’i hedef alan Evrensel Gazetesi Eski Muhabiri Cansu Pişkin sosyal medaya hesabından kendini acındıracak bir paylaşımda bulundu.

Pişkin “Oda tv davasında ayakta kalan meslektaşlarımızın oturması için milletvekillerinden ricada bulunarak dışarı çıkmalarını talep ettik. Birçok milletvekili içeriden bilgi akışının sağlanması için yerlerini basın mensuplarına vererek dışarı çıktı. İyi Parti Mv. Ahmet Çelik ise taleplerimize “Yeter ya başımız şişti”, “Kadınlığını bil”, “Sen ne biçim kadısın elini kolunu sallayarak konuşuyorsun” diye karşılık verdi. Olaya tanık olan herkes beni susturmaya çalıştı. Kimse “sayın” milletvekiline ses çıkarmadı.” dedi.

Ahmet Çelik konu ilgili bir açıklama yapmadı.

Editör: TE Bilişim