Cumhurbaşkanı Erdoğan, Huzurevi İftarında Sürpriz Ziyaret Gerçekleştirdi
Yayınlanma:
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte huzurevi sakinlerine iftar yemeği düzenledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan'ın huzurevi sakinleriyle gerçekleştirdiği iftar programına katıldı. Programda, yaşlılarla bir araya gelen Erdoğan, onlara moral vermek amacıyla sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.
İftar programında konuşan Emine Erdoğan, huzurevi sakinlerinin yalnız olmadıklarını ve her zaman yanlarında olduklarını vurguladı. Ayrıca, bu tür etkinliklerin önemine dikkat çekerek toplumun yaşlı bireylerine olan saygının artırılması gerektiğini ifade etti.
Ziyaret sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, huzurevi sakinleriyle sohbet ederek onların taleplerini dinledi. Bu anlamlı buluşma, hem yaşlılar hem de katılımcılar için duygusal anların yaşanmasına neden oldu.
Gündem
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.