Denizli Valisi Ali Fuat Atik, korona virüs denetimleri sırasında eldiven takmayan bir döner ustası ile tartışma yaşadı.

Vali Atik dönercinin kapatılmasını istedi.

Sosyal medyaa da düşen olayın ardından Denizli Valisi Ali Fuat Atik tepki çekti.

Tepkilerin ardından bir özür metni yayınlayan Atik, "Gün boyu yapılan denetimin getirmiş olduğu yorgunlukla işletme çalışanı ile yaşanan diyalogda şahsımın yaklaşımı, üslubum ve kullandığım ifadenin gönül kırıcı bir yaklaşım içermesi hakikaten şahsımı da üzdü. Bu sebeple vatandaşlarımızdan bu tutum ve yaklaşımım sebebiyle özür diliyorum" ifadelerini kullandı.

BAKAN SOYLU DEVREYE GİRDİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Denizli Valisi Ali Fuat Atik'in, koronavirüs denetiminde esnafla girdiği diyalogdan dolayı özür dilemesine ilişkin, "Denizli Valimizin üslup özrü yerinde olmuştur" dedi.

Bakan Soylu, Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, "Devletin cemal ve celal yüzü vardır. Biri tevazu ve yumuşaklığı, merhameti, diğeri azameti ve sorumluluğunu anlatır. Yöneticilerimizin vatandaşa yüzü hep cemal olmalıdır. Denizli Valimizin üslup özrü yerinde olmuştur" dedi.

HERKES YANLIŞ DEDİ DENİZLİSPOR SAHİP ÇIKTI

Denizli Valisi Ali Fuat Atik'in özür dilemesi ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Denizli Valimizin üslup özrü yerinde olmuştur" demesinin ardından Vali Atik'e sahip çıkan yer Denizlispor oldu.

Günboyu'nun haberine göre Denizlispor yaptığı paylaşımda "Şehrimize ayak bastığı andan itibaren halkımıza ve kulübümüze büyük ilgi gösteren, güler yüzlü ve samimi tavırlarıyla kendisini vatandaşlarımıza sevdiren Sayın Valimiz
Ali Fuat Atik'in tek düşüncesinin Denizli halkının sağlığı olduğunu bilmekteyiz.

Bu sebeple kendisi hakkında başlatılan karalama kampanyasının amacına ulaşamayacağını biliyor, Sayın Valimiz Ali Fuat Atik'in yanında olduğumuzu bilmenizi istiyoruz." ifadelerine yer verildi.

Denizlispor'un bu paylaşımına Denizli halkı tepki gösterdi.

Editör: TE Bilişim