Dervişoğlu'ndan şehit askerler için başsağlığı mesajı

Dervişoğlu'ndan şehit askerler için başsağlığı mesajı
5 asker, Pençe-Kilit Harekâtı sırasında metan gazından şehit oldu.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Pençe-Kilit Harekât Bölgesi'nde yaşanan acı olay sonrasında bir başsağlığı mesajı yayımladı.

Mesajında, PKK'lılar tarafından şehit edilen Nuri Melih Bozkurt'un naaşının aranması sırasında metan gazına maruz kalarak şehit olan 5 Mehmetçiği anan Dervişoğlu, onlara Allah'tan rahmet diledi. Ayrıca, gazdan etkilenen askerlere acil şifalar temennisinde bulundu.

Dervişoğlu, şehitlerin ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileyerek, "Aziz şehitlerimizin kederli ailelerine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı temenni ediyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Milletimizin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.