Devlet Bahçeli'nin acı günü

Devlet Bahçeli'nin acı günü
Tarsus-Adana-Gaziantep otoyolunda meydana gelen trafik kazasında ölen Ahmet Fettahlıoğlu'nun MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin amcasının oğlu olduğu öğrenildi.

Tarsus-Adana-Gaziantep otoyolunda dün akşam saatlerinde trafik kazası meydana geldi. Gaziantep batı gişeleri ile kuzey gişeleri arasında 2 kişinin ölümü, 5 kişinin de yaralanmasına neden olan kazada hayatını kaybeden Ahmet Fettahlıoğlu'nun MHP Genel Başkanı Devlet bahçeli'nin amcasının oğlu olduğu bildirildi.

İddiaya göre, Adana istikametinden Şanlıurfa istikametine seyir halindeki otomobil, önünde seyreden Orhan Sarı idaresindeki tıra arkadan çarptı. Feci kazada ortalık savaş alanına dönerken, araçta bulunan Ahmet Fettahlıoğlu (66) ile Fadime Sevimli (62) olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada 2'si ağır toplam 5 kişi yaralandı.

Kazada hayatını kaybeden Ahmet Fettahlıoğlu ve Fedime Sevimli ile araçta bulunan diğer 5 kişinin Osmaniye'den Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine küs olan iki aileyi barıştırmaya gittikleri öğrenildi.

Geçmiş dönem MHP Hasanbeyli ilçe başkanlığı yaptığı belirtilen Ahmet Fettahlıoğlu'nun aynı zamanda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de amcasının oğlu olduğu bildirildi.

Ahmet Fettahlıoğlu ve Fedime Sevimli'nin cenazeleri, defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Ahmet Fettahlıoğlu Osmaniye Hasanbeyli'de, Fadime Sevimli ise Düziçi'de defnedilecek.

Kaza ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Devlet Bahçeli'nin acı günü: Kuzeni trafik kazasında yaşamını yitirdi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.