sahilhaberajansi.com yazarı Sahil İmanov, "Mübariz Gurbanoğlu tutuklandı kardeşlik bitti mi?" başlıklı yazısında, "Mübariz Gurbanoğlu Mansimov'un mahkemesini yakından takip eden birisi olarak benim dikkatimi bir konu çekti. Mansimov yaklaşık on aydır tutuklu ve bu on ay'da üç duruşması gerçekleşti, hiçbir duruşmada Mübariz Mansimov'un kardeşleri ,Mais Mansimov ve Marif Mansimov'u göremedim" şeklindeki ifadeleri dikkat çekti.

Sahil İmanov'un yazısını tamamı şu şekilde:

Mübariz Gurbanoğlu Mansimov’un mahkemesini yakından takip eden birisi olarak benim dikkatimi bir konu çekti. Mansimov yaklaşık on aydır tutuklu ve bu on ay’da üç duruşması gerçekleşti, hiçbir duruşmada Mübariz Mansimov’un kardeşleri ,Mais Mansimov ve Marif Mansimov’u göremedim.

İstanbul adalet sarayının önüne Mübariz Mansimov’u tanımayan onlarca insan toplanıyor, ama ne yazık ki doğma kardeşleri ortalıkta yok.

MAİS MANSİMOV

Palmali şirketler gurubunda üst düzey görevde çalışmış olan Mais Mansimov, Mübariz Mansimov tutuklandıktan sonra ,palmali’den kazandığı para ile kendine gemicilik şirket kuruyor.Şirket kurmasına bir sözümüz olamaz ama bu zor dönemde Mübariz Mansimov’u yalnız bırakmasına inanamıyorum.

Mübariz Mansimov zamanında sizleri en üst makamlara getirdi,sizi meslek sahibi yaptı ,bu insanı bu gün yalnız bırakmak sizlere yakışır mı ?

Palmali’den kazandığınız milyonlarca para sizleri kardeş düşmanı mı yaptı?

Bu dönemde,Palmali’nin finansal sorunlarının olduğunu bildiğiniz halde bir kuruş destek vermediniz. Mübariz Mansimov’un ablaları ve eşi Ulviye Gasımova nasıl zorluk çekerek şirketi ayakta tutmaya çalışıyor bunu biz gözlemliyoruz.

Televizyona baksan ablaları konuşuyor, internete baksan ablaları feryad ediyor, mahkemede ablalar tek başına mücadile ediyor.

SİZ MÜBARİZ MANSİMOV’UN YERİNDE OLSAYDINIZ O NE YAPARDI?

Mahkeme salonunda ailenin bir erkek ferdi yok ,gemiciler maaş alamıyor,çalışanlar zor durumda .Peki siz kardeşler olarak ne yaptınız?

MARİF MANSİMOV

Hala Mübariz Mansimov’un Beşiktaş ulus’ta bulunan villasında oturan Marif Mansimov .

Binlerce garibana yardımcı olan Mübariz Mansimov ailesine neler yapmıştır siz hayal edin .

Marif Mansimov on ay boyunca hiçbir şekilde ortalarda görülmedi ve mahkemelere gelmedi.Şimdi size soruyorum.Ne oldu da Mübariz Mansimov tutuklandıktan sonra kayıp oldunuz?

Neden gemicilerin karşısına çıkmıyorsunuz?

Neden bu konuya kayıtsız kalıyorsunuz?

Milyonluk evler ,milyonluk arabalar alıyorsunuz ama birkaç gemicinin maaşını ödemiyorsunuz.

Bunu sorgulamak lazım.

Editör: TE Bilişim