Habererk / Haber Merkezi

Diyanet İşler Başkanı Ali Erbaş'ın skandal açıklamaları tepki çekmişti.

Dinin siyasete de girmesi gerektiğini Erbaş'a tepkiler dinmek bilmedi.

Erbaş'ı eleştiren Sözcü yazarı Yılmaz Özdil'e Mil-Diyanet Sen üyeleri haddini aşan sözler söyledi.

Mil-Diyanet Sen üyeleri, “Camilere sokulmasın ve cenaze namazı kılınmasın” diyerek büyük tepki çekti.

Mil-Diyanet Sen üyeleri yine hadlerini aşarak Özdil'e yönelik "Senin döktatör diyen dilini keserler" sözlerini kullandı.

Mil-Diyanet Sen üyelerinin bu tepki çeken sözlerine yönelik Nihat Genç'ten tokat gibi sözler geldi.

Genç'in paylaşımı şu şekilde:

1. Diyanetçiler 'Yılmaz Özdil camiye alınmasın' çağrısı yapıyor. 'Aforoz' bir kilise kurumudur! Sonunda kimin şeytan kimin muteber müslüman olduğuna karar verecek kadar zıvanadan çıkmışlar ve tıpkı kilise gibi engizisyon kararları almaya başlamışlar!

2. Seyid Rıza'nın heykelini dikenler İngiliz ajanı İskilipli Atıf'ı kahraman ilan edenler deli Kadir gibi zır deli şizofrenlere 'aziz' ve 'kahraman' muamelesi yapan talancı yağmacı vahşi İslamcılar, müslüman kisvesi giyinmiş bizi öz vatanımızdan kovuyor!

3. Ve yolsuzluk tecavüz ve kokain sevkiyatına sessiz kalanlar ve boş beleş milletin vergisiyle geçinenler, dergahlarına 28 milyar dolar servetlerin sahibi Binali Yıldırım gibi nicelerini alıp bir güzel okuyup üfleyip dua edip sarıp kucaklamaları meşreplerine daha uygun olur!

4. Camiye girebilmek için hangi sapık ve ajan şeyhlerin kucağında oturmalıyız, hangi ihaleleri üleşmeliyiz daha ne kadar yoksul halkın vergilerine çökmeliyiz hangi şirketleri gasp etmeliyiz, camiye girebilmek için padişahtan mı yoksa Diyanet Başkanı'nından mı icazet almalıyız?

Editör: TE Bilişim