E Devlet ve PTT üzerinden ücretsiz maske siparişine vatandaşlar büyük bir ilgi gösteriyor. Türkiye'de PTT ve E Devlet üzerinden dağıtılan ücretsiz maske siparişi takibinin nasıl yapılacağını merak edenler bunu araştırmaya devam ediyor. E Devlet PTT ücretsiz maske siparişi takibi nasıl yapılır?

Ücretsiz maskeler ne zaman gelir sorusunun cevabını merak eden vatandaşlar E devlet ve PTT üzerinden bu konu hakkında detaylı araştırmalarına başladı. 20 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşların yararlanamayacağı bu hizmette E Devlet ve PTT üzerinden ücretsiz maske siparişi takibi yapılıyor.

ÜCRETSİZ MASKE SİPARİŞİ TAKİBİ NASIL YAPILIR?

Türkiye'de artan koronavirüs vakaları sonrasında toplum ulaşım araçları ve marketlerde maske takmak zorunlu bir hale getirildi. Ücretsiz maske siparişinin yapılması sonrasında sipariş onay kodunuzun size gelmesi gerekmekte. Bu kodla beraber PTT üzerinden maske sipariş takibini yapabilmektesiniz.

Daha önce PTT üzerinden gerçekleştirilen ücretsiz maske siparişleri bundan böyle E Devlet sistemi üzerinden yapılabilecek. T.C. Kimlik Numarası, Doğum Tarihi, Ad Soyad bilgisi istendikten sonra ücretsiz maske siparişi verebileceksiniz.

Editör: TE Bilişim