Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydan gelen 6.5 büyüklüğündeki deprem Adana, Hatay, Osmaniye, Tunceli, Malatya, Osmaniye, Tunceli, Malatya, Gaziantep’te de hissedildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada Elazığ Sivrice merkezli depremde dört kişini hayatını kaybettiğini açıkladı.

Sivrice Doğanyol'da 1 kişi Malatya Pötürge'de iki yaralı olduğunu açıklayan Soylu, yeni bilgileri de paylaştı.

Malatya’da iki kişin öldüğünü söyleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, iki kişinin de Elazığ'da hayatını kaybettiğini söyledi.

Halk evlerini terk ederek artçı sarsıntıların geçmesini bekliyor.

Adana

Adana Valisi Mahmut Demirtaş yaptığı açıklamada bir olumsuzluğun yaşanmadığını açıkladı.

Hatay

Hatay Valisi Rahmi Doğan; sıkıntının olmadığını söyleyerek, araştırmaların devam ettiğini ve kaymakamların görevlerinin başında olduğunu, onlardan bilgi aldığını açıkladı.

Osmaniye

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun; Osmaniye’de bir sorunun olmadığını ve ekiplerin kırsal alanda yoğunlaşarak durum hakkında bilgi topladığını açıkladı.

Tunceli

Tunceli Valisi Tuncay Sonel; Sekiz ilçemize bağlı yerleşim yerlerini araştırdıklarını ve olumsuz bir durum olamadığını söyledi.

Gaziantep

Gaziantep Valisi Davut Gül; Can ve mal kaybını olmadığını, ekiplerin sahada çalışmaya başladığını, olumsuz bir durum olmadığını söyledi.

Editör: TE Bilişim