Açıklama şu şekilde:

Değerli dostlarım;

2004 yılında, mensubu olmaktan onur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisinde aktif siyasete başladım. Milliyetçi Hareket Partisinin her kademesinde görev yaptım. Milliyetçi Hareket Partisi genel merkezinin belirlediği parti programı doğrultusunda yerel ve genel siyaset yaptım.

15Temmuz 2016 da yapılan hain darbe girişiminden sonra, Adalet ve Kalkınma Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi, KÜRESEL GÜÇLER tarafından oynanmak istenen hain faaliyetlere karşı bütün kırgınlık ve kızgınlıkları bir kenara bırakarak ÜLKENİN BEKASI için birlik olmuşlardır.

Ben, ülkemiz üzerinde oynanan oyunları, küresel güçler tarafından kurulan SİYASİ PARTİ ve YAPILARI geç de olsa 2018 yılında gördüm.

Ailemize ismini veren, devlet çağırdı diyerek Isparta’dan Girit e giden ve Girit adasında Rumlarla savaşırken KANDİYE kalesi önünde şehit düşen KATIRCIOĞLU MEHMET PAŞA nın TORUNU olarak, önceliğim AMASIZ-FAKATSIZ- LAKİNSİZ olarak, var olma sebebim DEVLETİMİN BEKASIDIR.

Geçmişin hesabı değil, geleceğin MİLLİ MENFAATLER üzerinde şekillenmesi önceliğimdir.

Ayrıca, Düzce de hain fetö yapılanması ile ilgili yaptığım mücadelede RAHATSIZLIK had safhaya ulaşmıştır. Kripto yapılanmanın benim üzerime oynadığı oyun beyhudedir.

Kaset, kumpas, arşiv hain fetö taktikleridir. Bu alçak taktik geçmişte MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİNİ fetö ye teslim etmek için kullanılmıştır. Bu taktik, CHP’yi Atatürkçü çizgiden uzaklaştırmak için Deniz Baykal’a kullanılmıştır.

Şimdi bu taktiği "fethullahçı terör örgütü/paralel devlet yapılanması (FETÖ/PYD) soruşturması kapsamında gözaltına alınmış bir kişinin yapması da tesadüf değildir. Arkasındaki karanlık güç bellidir.

Vatan hainleriyle, fetö ilişikli ve iltisaklı yapılarla YÜCE ALLAH ın bana biçtiği ömrüm boyunca mücadele etmeye YEMİN ettim.

Bu mücadeleyi daha etkin bir şekilde yürütmek amacıyla Sayın Bakanım Dr. Faruk Özlü ile çalışmak istedim ve çalışacağım.

Saygılarımla.

Ercan Katırcıoğlu

Editör: TE Bilişim