Eşini ve 2 kardeşini öldürüp intihar etti

Eşini ve 2 kardeşini öldürüp intihar etti
Gaziantep'te, boşanma aşamasında olan Halil Çağlar, eşi Yüksel Çağlar  ile kardeşleri Ahmet ve Mehmet Oymak'ı öldürdü. Kızını ve baldızını da ağır yaraladı.

Gaziantep'te, boşanma aşamasında olan Halil Çağlar, eşi  Yüksel Çağlar ile  kardeşleri Ahmet ve  Mehmet Oymak'ı öldürdü. Kızını ve baldızını da ağır yaralayarak intihar etti.

 Gaziantep'te, boşanma aşamasındaki eşi  49 yaşındaki Halil Çağlar  tarafından tabancayla vurularak öldürülen  48 yaşındaki Yüksel Çağlar  ile 55 yaşındaki kardeşleri Ahmet ve 45 yaşındaki Mehmet Oymak'ın  cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi. Cenazelerin teslim alınışı sırasında yakınları gözyaşı döktü.
Kardeşlerin cenazelerinin Şanlıurfa'nın Bozova ilçesi Zivanlı köyünde defnedileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.