Bir dönem Turgut Özal’ın danışmanlığını yapan Feyzi İşbaran, şahsi Twitter hesabında Özer’in kapattığı Instagram hesabında daha önce Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile baş başa görüştüğüne dair fotoğrafı yayımladı.

“Ne tesadüf değil mi?” sorusunu yönelten İşbaşaran, “2 milyar dolarla yurtdışına kaçan kripto paracı Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile nasıl da rahat görüşebiliyor! Sayın Bakan, binlerce genç küçük yatırımcının paraları gitti. İstifa ediniz lütfen!” ifadelerini kullandı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'dan Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer açıklaması

Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile çekilen fotoğrafının sosyal medyada paylaşılmasıyla ilgili olarak Bakan Çavuşoğlu'dan açıklama geldi. 

Twitter'dan açıklama yapan Bakan Çavuşoğlu, "Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer’i tanımıyorum. Şahsın sosyal medyada dolaşan fotoğrafı; 26 Aralık 2019’da Kocaeli Mv. Saffet Sancaklı’nın oğlu Mert Sancaklı’ya verdiğimiz randevuya eşlik ettiği ziyarette çekilmiştir. Kamuoyunun bilgisine saygılarımla sunarım" dedi. 

Editör: TE Bilişim