Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un eşi, TÜRGEV’in başkanı Fatmanur Altun, THY Yönetim Kurulu'na atanması günlerce konuşulmuş, bazı kesimler tarafından sert bir dille eleştirilmişti.

BELGELER HAVADA UÇUŞUYOR

Twitter’da AKP Çocukları (@AkpCocuklari) isimli hesap bir paylaşım yaparak “2015 yılı sonunda Berat Albayrak’ın sahibi olduğu özel okulda “Hiç yönetim tecrübesi bulunmadığı” için işe alınmayan Fatmanur Altun, sadece üç buçuk yıl sonra Türkiye’nin en köklü ve büyük şirketlerinden THY’nin yönetim kurulu üyeliğine atandı. Üç buçuk yıllık muazzam tecrübe.” Bazı belgeler yayınladı.

Belgelerde “Aday Değerlendirme Formu” ve isminin Gökçe olduğunu anladığımız yetkilinin Esra Albayrak ‘a gönderdiği mailin ekran görüntüsü yer aldı. Mail’e aynı zamanda Berat Albayrak’ta eklendiği görüldü.

Başlık kısmında ise “Fatmanur Altun Değerlendirme Raporu” yazılı olduğu görüldü.

Mail içeriğinde ise “Esra Abla, Berat Abi Merhaba, Fatmanur Altun ile ilgili Betül Hanım ve Fatih Bey'in değerlendirme raporları ektedir. Fatmanur Hanım ile ilgili kanaatim öncelikle vakıf tarafında değerlendirilmesi. Yöneticilik ve okulculuk tecrübesinin hiç olmaması yeni kurulan okullardaki süreçleri takip etmesi açısından zorlayıcı olabilir.

Kampüs yönetici kadrolarına alanda tecrübesi olan isimler ile çalışmamız sürecin hızlanmasını sağlayacağı düşüncesindeyim.

Ancak Fatmanur Hanım'ın değerli bilgi birikimi ve vizyonu elbette okulların eğitim felsefesini oluştururken katkı sağlayacaktır.

Değerlendirmenize sunarım.

Selamlar, Gökçe” denildi.

FATMANUR ALTUN’DAN SERT TEPKİ

Belgelerin paylaşılmasından sonra TÜRGEV Yöenetim Kurulu Başkanı ve THY Yönetim Kurulu üyesi Fatmanur Altun AKP Çocukları (@AkpCocuklari) kullanıcıyı alıntılayarak cevap verdi.

Fatmanur Altun cevabında “HEM MÜFTERİ HEM AHMAKSINIZ. FETÖCÜ OLMAK BÖYLE BİR SEFİLLİK İŞTE. Saçma sapan, ne olduğu belli olmayan paçavralarla korkakça itibar suikastine devam. MAHKEMEDE hesaplaşacağımız için içim rahat. Size bundan sonra rahat yok ama.” dedi.

Editör: TE Bilişim