Ergin, Suriyeli sığınmacılar üzerinden Türklerin de Anadolu’da misafir olduğunu söyleyen AKP’li Yasin Aktay’a da sert tepki gösterdi.

Türkiye’nin ana sorunlarından biri haline gelen sığınmacılar sorunu her geçen gün daha derinleşiyor. Ankara’nın Altındağ Mahallesi’nde Suriyeli saldırganların bıçakladığı Emirhan Yalçındağ’ın hayatını kaybetmesi büyük bir infiale neden olurken, sorunun varabileceği boyutu da gözler önüne serdi.

Yaşanan bu durumun ardından Günboyu Gazetesi yazarı Fatih Ergin, sosyal medya hesabından adeta isyan eden bir paylaşımda bulundu.

Ergin’in AKP iktidarına yönelik zehir zemberek eleştirisinden Suriyeli sığınmacılar üzerinden Türklerin de Anadolu’da misafir olduğunu söyleyen AKP’li Yasin Aktay da nasibini aldı.

AKP’li Aktay’ın Türklük alerjisinin yine baş gösterdiğini ifade eden Ergin, “Bu hadsiz herif, resmen Türkleri de Anadolu'da misafir ilan ediyor! Bu Türk düşmanı, binlerce yıldır şehit vererek yaşadığımız Türk yurdu Anadolu'da açık açık Türk düşmanlığı yapıyor! ‘Türkiye Türklerindir’ diyen Atatürk'ün kurduğu cumhuriyetin savcıları ise seyrediyor! Peki, sen nereye kadar seyredeceksin Türk milleti? Senden aldıkları oylarla sana sövüyorlar, senin varlığını hedef alıyorlar! Nereye kadar seyredeceksin?” dedi.

Ergin, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

YETTİNİZ BE YETTİNİZ!!! NEREDE CUMHURİYET’İN SAVCILARI?

Erdoğan; Vatan sevgisini Suriyeli bir muhacir çocuğun gözlerinden öğreneceksiniz" diyordu!

Sanki ehl-i vatan olup ayağa kalkan Hasan Tahsinler, Şerife Bacılar, Şahin beyler, Seyit Onbaşılar, Nezahat Onbaşılar ve onlar gibi daha niceleri başka bir milletin değeriymiş gibi!

Sanki "Varlığım Türk varlığına armağan olsun" diyen Andımız'ı Türk çocuklarına yasaklayan kendileri değildi!

Vatan sevgisi örnek gösterilen Suriyelilerin bıçakladığı 18 yaşındaki Emirhan Yalçındağ hayatını kaybetti.

İşte gün gibi ortada; Vatanlarından kaçtıkları halde vatan sevgisi ithal ettiğiniz Suriyeliler ‘de anca Arap nankörlüğü görülür!

Daha önce "Türk ırkı yoktur" demesi ve Erdoğan'a salavat getirmesi ile meşhur AKP'li Yasin Aktay ise, Türk'e alerjisini yine gösterip şu ifadeleri söyleme cüretinde bulunmuş;

"Anadolu neredeyse topyekûn bir göçmen toplumu olduğu halde şu anda ciddi bir 'eski gelenlerin son gelenleri kabullenmemesi sorunuyla' karşı karşıya kalıyoruz..."

Bu hadsiz herif, resmen Türkleri de Anadolu'da misafir ilan ediyor!

Bu Türk düşmanı, binlerce yıldır şehit vererek yaşadığımız Türk yurdu Anadolu'da açık açık Türk düşmanlığı yapıyor!

"Türkiye Türklerindir" diyen Atatürk'ün kurduğu cumhuriyetin savcıları ise seyrediyor!

Peki, sen nereye kadar seyredeceksin Türk milleti?

Senden aldıkları oylarla sana sövüyorlar, senin varlığını hedef alıyorlar!

Nereye kadar seyredeceksin?

Editör: TE Bilişim