Paylaşım komik olmadığı gibi, bir çok vatandaşı da üzdü. Çalışmak zorunda olanlar, hayatı eve sığmayanlar, geçinemeyenler gülmedi gibi AKP'li Gaziantep Büyükşehir Belediyesi günlük koronavirüs verilerinin paylaşıldığı tabloya benzeterek "Gaziantep'te erkeklerin durum tablosunu paylaştı.

Bilindiği gibi bu tablo tarihe geçecek bilgiler içerdiği gibi, yeşil üzerine beyaz harflerle yazılan rakamların sadece rakamdan ibaret olamadığı, bir çok aile için acı demek olduğu da unutulmamalı.

Söz konusu paylaşımda, Türkiye'nin korona virüs tablosunu, resim düzenleme yöntemi ile değiştiren belediye, 'Gaziantep'te erkeklerin durum tablosu' adı verilen bir tablo yayınladı.

Tabloda, 'bugünkü temizlik yapanların sayısı, ütü ve yemek yapanların sayısı, hamur işi yapmayı sevenlerin sayısı ve evden kovulanların sayısı' gibi ifadeler yer aldı. 

Tablonun üzerine ise, "La yorum bu gedişnen evin yolunu yitiricig valla arvat ne diyse onu yapıyg. Sizing evde durumlar naava?" sözlerine yer verildi. Yetkililer, sosyal medyadan gelen eleştirilerin ardından söz konusu paylaşımı kaldırdı. 


Editör: TE Bilişim