CHP Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na Twitter’dan tepki gösterdi.

Kaftancıoğlu’nun Halk TV’de katıldığı programdan bir bölüm paylaşan Çelebi, şu ifadeleri kullandı: “Katledilen aydınımız Ümit Kaftancıoğlu anmasına katılıp,gelini olduğu için hanımefendiyi tanıdım. Cezaevinden tanımam. Aynı PM’de görev yaptığı birini cezaevinde zannetmesi trajikomik. Abimle tanışıklığı sebebiyle evine bir kez gittim. Davalardaki konumuna gelince aşağıdadır.”

Canan Kaftancıoğlu, programda Mehmet Ali Çelebi’nin CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yazdığı mektuba ilişkin değerlendirmeler yapmış ve şu ifadeleri kullanmıştı:

“İlk doğdum günden itibaren hiç değişmedi fikirlerim. Ben Cumhuriyetin var ettiği Anadolu’dan yetişen bir kız çocuğuyumdur. 50 yaşına geliyorum fikirlerim yine aynı. Ben bunu şunun için söylüyorum. CHP’de olsun ya da olmasın Atatürk ile sorunu olan biriyle değil siyaset yapmayı çok net söylüyorum evine gidip dostluk yapmayı bile doğru bulmam.”

HANGİ KAFTANCIOĞLU?

Kaftancıoğlu'nun Halk TV'deki ifadeleri:

"Atatürk'le sorunu olanla dostluk dahi yapmam"

Sosyal medyada ise Kaftancıoğlu'nun Atatürk açıklamasında bu açıklamaların çelişkili olduğu şeklinde tepkiler geldi.

Sosyal medya kullancıları Kaftanacıoğlu'nun Halk TV'deki açıklamalarına HDP'nin tutuklu eski eş başkanı Demirtaş ile göründüğü şu resimlerle cevap verdiği görüldü:

HUKUKÇUDAN KAFTANCIOĞLU'NA TEPKİ!

Avukat Av. Onur Şahin Twitter hesabından paylaştı ifadelerinde Canan Kaftancığlu'na tepki gösterdi.

Şahin şu ifadeleri kullandı:

"Ergenekon - Balyoz kumpaslarında FETÖ ile İstanbul varoşlarında PKK destekçileriyle müşterek hareket ettiğinden beri seninle daha doğrusu siyasetinle sorunumuz var başkan hanım.."

İŞTE SOSYAL MEDYADA PAYLAŞINLAN FETÖ'CÜLERİN KAPATILAN ZAMAN GAZETESİ'NDEKİ CANAN KAFTANCOĞLU:


 

Editör: TE Bilişim