HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in PKK'lı terörist Volkan Bora ile çekilen fotoğraflarına tepkiler çığ gibi büyüyor.

Türk Milletinin her kesimden tepkiler geliyor.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, partisinin Merkez Yönetim Kurulu gündemini düzenlediği basın toplantısında paylaştı.

Öztrak, HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in 2017'de operasyonda öldürülen PKK'lı terörist Volkan Bora ile çekilen fotoğraflarının ortaya çıkmasıyla ilgili, "Teröristle fotoğraf verilmesini hiçbir zaman uygun bulmayız. Terör, terörist bizim kırmızı çizgimizdir" dedi.

“FOTOĞRAFIN MUHATABI ERDOĞAN'DIR”

‘HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in PKK'lı teröristle çıkan fotoğrafları' sorulması üzerine CHP Sözcüsü Öztrak, şu yanıtı verdi;

* Bir teröristle fotoğraf verilmesini hiçbir zaman uygun bulmayız. Terör, terörist bizim kırmızı çizgimizdir. Ancak burada sorulması gereken bir soru daha var. Bu fotoğraf ne zaman çekilmiş? 2014 yılında. Yani Erdoğan'ın valilere talimat verip, şehirlerimize bombalar yığılırken ‘Teröristlere dokunmayın' dediği zaman.

* İmralı'ya her türlü ihtimamın gösterildiği zaman. İmralı sakinine ‘sayın' dendiği zaman. Bu fotoğrafı bize soracağınıza, bu fotoğrafın asıl muhatabı olan Erdoğan'a sormanız gerekiyor.

FEZLESİ HAZIRLANDI!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, HDP’li Semra Güzel hakkında hazırladığı fezlekeyi Adalet Bakanlığı'na gönderdi.

Editör: TE Bilişim