Şehidin var Türkiye! Hudut karakoluna hain saldırı

Şehidin var Türkiye! Hudut karakoluna hain saldırı
Şanlıurfa'nın Suriye sınırında bulunan Esentepe Hudut Karakolu'na, PKK/YPG'li teröristler tarafından düzenlenen havan saldırısında bir asker şehit oldu bir asker yaralandı.

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinin karşısında bulunan, Suriye’nin terör örgütü PKK/YPG kontrolündeki Ayn El Arab bölgesinden, Esentepe Hudut Karakolu’na yönelik havan saldırısı düzenlendi.

Teröristlerin saldırısında karakolda görevli sözleşmeli er şehit olurken,  bir asker ise yaralandı.

Şanlıurfa Valiliği de sosyal medya hesabından; “Suruç’ta sınır karakolumuza hain saldırı sonucu 1 kahraman Mehmetçiğimiz şehit olmuş, 1 askerimiz de yaralanmıştır. Mehmetçiğimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır dileriz. Yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz” paylaşımı yapıldı.  

şanlıurfa

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.