İçişleri Bakanlığının vatandaşlara maske ve fiziki mesafe konusunun bir kez daha hatırlatılması amacıyla 81 il valiliğine gönderdiği genelgenin kamuoyuna yansıdığı dakikalarda, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da AKP Şırnak kongresinde sosyal mesafenin olmadığı kalabalığa konuşma yaptı

Sözcü'nün haberine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Şırnak AKP İl Kongresinde yüzlerce vatandaş kendilerini protokol üyelerinden ayıran barikatın arkasında iç içe ve sosyal mesafe kuralına uymadan dinledi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da AKP Şırnak kongresinde sosyal mesafenin olmadığı kalabalığa konuşma yaptı.

SOSYAL MESAFE KONGREYE İŞLEMEDİ

Aralarında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da bulunduğu protokol üyeleri Erdoğan'ın konuşma yapacağı alanın önünde konulan sandalyelerde, sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde oturarak dinledi. Yüzlerce vatandaşlar ise, parti yöneticilerinin de arkasında, basın mensuplarının çalışması için bariyerlerle ayrılmış koridorun dışında bir birinin içinde, sosyal mesafe kuralına uymadan dinledi.

GENELGEYE KENDİSİ UYMADI

İçişleri Bakanlığının vatandaşlara maske ve fiziki mesafe konusunun bir kez daha hatırlatılması amacıyla 81 il valiliğine gönderdiği genelgenin kamuoyuna yansıdığı dakikalarda, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da AKP Şırnak kongresinde sosyal mesafenin olmadığı kalabalığa konuşma yaptı. Ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı sosyal mesafenin gözetildiği, halktan izole protokol bölümünde izledi.

Editör: TE Bilişim