Işıkhan, 15 Temmuz şehit Yakup Kozan'ın ailesini ziyaret etti
Yayınlanma:
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 15 Temmuz şehit Yakup Kozan'ın ailesini ziyaret ettiğini duyurdu.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan Yakup Kozan'ın ailesini ziyaret etti. Bakan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şehit Yakup Kozan'ın annesi ve kardeşini ziyaret ettiğini duyurdu.
Bakan Işıkhan, paylaşımında 15 Temmuz gecesi yaşananları ve şehitlerin azmini anımsatarak, vatan için şehadete yürüyen tüm kahramanları rahmetle andığını belirtti. Açıklamada, şehitlerin bıraktığı emanetlere sahip çıkılacağı vurgulandı.
9 yıl önce yaşanan hain darbe girişimine karşı gösterilen direnişin altını çizen Bakan Işıkhan, şehitlere ve gazilere minnettar olduklarını ifade etti. Ziyaretin fotoğraflarının da paylaşıldığı açıklama, duygu dolu ifadelerle sona erdi.
Gündem
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.