İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sonunda beklenen güzel haberi verdi. Gece vapuru seferlerinin yarın başlayacağını belirten İmamoğlu, bunu İstanbullulara sosyal medya hesabı üzerinden açıkladı.

Ve İstanbul'da gece vapuru seferleri Cuma günü resmen başlıyor. Bu konuda bazı açıklamalarda bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, müjdeli haberi İstanbullulara duyurmuş oldu. İmamoğlu, gece vapuru seferleri konusunda yaptığı açıklamasında, ilk seferin yarın başlayacağını ve şimdilik bunların sadece Cuma ve Cumartesi gecelerinde hizmete sunulacağını belirtti.

Yarın Başlıyor

İmamoğlu mesajında, gece vapuru seferlerini yarından itibaren hizmete sokacaklarını ifade ederek İstanbullulardan bu konuda kendilerine yönelik bir başvurularını olduğuna değindi. Vatandaşlar için kesintisiz ulaşım hizmetinde bir çığır açacaklarını belirten İmamoğlu, uygulamada Kadıköy, Karaköy, Beşiktaş ve Üsküdar iskelelerinden Cuma ve Cumartesi gecelerinde ilk seferlerin yarın başlayacağını dile getirdi.

İstanbul'da daha öncede Cuma ve Cumartesi günleri ile resmi tatillerde geçerli olmak üzere gece metrosu seferleri 30 Ağustos 2019 tarihinde başlamıştı.

Editör: TE Bilişim