Parti olarak hükümet adamlarına muhalefetlik yapan İYİ Parti, yola çıktığı isim olan Buğra Kavuncu'yu Hakan Fidan'a mı sorarak onay aldığı merak konusu oldu.

Habertürk TV'de 'Açık ve Net' programına konuk olan İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, Meral Akşener'in önemli bir bakan ve müsteşar seviyesinde olan kişilerden Buğra Kavuncu ile ilgili bilgi aldığını belirtti.

MERAL AKŞENER,  BAKAN VE ÜST DÜZEY GÜVENLİK GÖREVLİSİNE SORARAK BUĞRA KAVUNCU HAKKINDA ONAY ALMIŞ!

Dervişoğlu şu ifadelere yer verdi: '' Sayın genel başkanımızın, Buğra Bey ile alakalı olarak Ümit Özdağ iki üç kez kendisiyle konuştuğunu ve bilgilendirdiğini ve sayın genel başkanımızın da bu konuyla alakalı olarak devletin üst düzey kişilerini aramak suretiyle bilgi aldığını ve bu kişilerin kimler olduğunu sordu. Ben söyliyeyim, bir tanesi bu hükümette önemli bir bakan, bir diğeri de Türkiye'de müsteşar seviyesinde önemli bir güvenlik görevlisidir.''

HAKAN FİDAN'I MI KASTETTİ?

Açık ve Net programının sunucusu Kübra Par, Dervişoğlu'nun bu açıklamasından sonra ''Güvenlik görevlisi müsteşarı derken MİT müsteşarı Hakan Fidan'ı mı kastediyorsunuz?'' sorusunu yöneltti.

Müsavat Dervişoğlu bu soruya, ''Ben hala görevde olan önemli şahsiyetler olduğunu söyledim'' şeklinde açıklama yaptı

Editör: TE Bilişim