Yazılı basın kuruluşları ve internet haber sitelerine başlattığı ziyaretleri BirGün Gazetesi ile sürdüren İYİ Parti İstanbul Milletvekili ve Yeniçağ Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Çelik, "Türk demokrasisinin her zaman olduğundan daha çok özgür basına ihtiyacı var" dedi.

BirGün Gazetesi İmtiyaz Sahibi İbrahim Aydın ile görüşen Ahmet Çelik, basının içinde olduğu maddi ve manevi zorlukları gündeme getirdi. Sayıları sınırlı da olsa bağımsız medyanın ve özellikle yazılı basın kuruluşlarının her geçen gün artan olumsuz koşullara rağmen halkı haberdar etme görevini sürdürme mücadelesi verdiğini kaydeden Ahmet Çelik, "Yayın hayatına atıldığı günden bu yana böyle bir çaba içinde bulunan BirGün Gazetesi de habercilik anlayışı ile kitlelerin takdirini kazanmıştır. Tecrübeli gazetecilerden oluşan yayın kadrosuyla basın hayatına farklı bir soluk getiren BirGün, seviyeli yayınlarıyla da objektif ve güvenilir bir gazete olarak kendini topluma kabul ettirmiştir. Başarılarının devamını dilerim" diye konuştu.

Ziyareti dolayısıyla Ahmet Çelik'e teşekkür eden BirGün Gazetesi İmtiyaz Sahibi İbrahim Aydın da ilkeli yayıncılıktan sapmadan kamuoyunu doğru bilgilerle aydınlatıp ve ülke sorunlarını objektif şekilde gündeme getirmeye devam edip halkın yararını gözetme önceliğini sürdüreceklerini söyledi.

Editör: TE Bilişim