Türkkan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
 
"Eskiden Meclis’te yemek için konuklarımızdan sıkça talepte bulunanlar olurdu. Şimdi Meclis lokantasına gelen dostlarımız da bizler gibi, sunulan yemekleri yiyemeden aç kalkıyorlar sofradan. Kötü bile değil artık Meclis’te çıkan yemekler, tek kelime ile berbat."

LÜTFÜ TÜRKKAN'IN HELİKOPTER MESELESİ

 Lütfü Türkkan'ın özel helikopteriyle Kandıra bölgesini gezip, “Kandıra’ya gidip mezgit yiyin” önerisinde bulunması oldukça garip karşılanmıştı.

Lütfü Türkkan özel helikopteriyle Kandıra bölgesini gezmiş, Bölgede yaptığı ziyaretleri sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Türkkan, mezgit balığı yediği bir restoranın da adresini vererek vatandaşlara önerilerde bulunmuştu.

Halkın çoğunluğunun geçim sıkıntısı çektiği, değil Kandıra’ya gidip balık yemesi, tatil zamanlarında bile parasızlıktan evinde oturduğu bir ülkede helikopteriyle gezilere çıkıp vatandaşa “Oraya, buraya gidip balık yiyin” demesi oldukça garip karşılanmış, sosyal medyada büyük tepki almıştı.

İşte Türkkan’ın o paylaşmı:
 

“Dün Kandıra’ya gittik Türküm kızım ile. Türkiye’de sayısı bir elin parmaklarını bile geçmeyen manda çiftliklerinden birini ziyaret ettik. Müteşebbis Niyazi Yelkencioğlu Buffa markası ile muhteşem İtalyan peynir çeşitleri ile birlikte manda yoğurdu ve manda kaymağı üretiyor. Kendisini ve ailesini kutluyorum. Oradan da İstanbul’a en yakın muhteşem bir tatil beldesi olan Kerpe’ye geçtik. Karadeniz mezgiti hiç yediniz mi bilmem ama yolunuz bir gün düşerse eğer Kerpe’ye, eski sinema sanatçısı Sertan Acar’ın işletmecisi olduğu KerpeDiem’e mutlaka uğrayın derim.”

Editör: TE Bilişim