Nevşehir Ticaret Borsası'nın (NTB) 2021 yılı Türk Standartları Enstitüsü (TSE) TS EN ISO 9001-2015 Kalite Yönetim Sistemi ve 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgelerine ait gözetim tetkiki gerçekleştirildi.

Borsadan yapılan açıklamaya göre, NTB toplantı salonunda gerçekleştirilen Kalite Yönetim Sistemi gözetim tetkikine Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Baş Denetçi Coşkun Yıldırım, TSE Nevşehir İl Müdürü Osman Özden Şahiner, NTB Genel Sekreteri Uğur Aydoğan, Genel Sekreter Yardımcısı Uslu Tombalak, Kalite Yönetim Temsilcisi Hatice Doğan ve kurum personelinin katıldı. NTB denetimi başarı ile tamamladı.

TSE Baş Denetçisi Coşkun Yıldırım, tetkik sonrasında; "Nevşehir Ticaret Borsasının TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi ve 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi standartlarına uygun çalışmalarını geliştirerek devam ettiği görülmüş olup denetim başarı ile tamamlamıştır. Bu başarının sürdürülmesi ve geliştirilmesinde emeği geçen tüm Ticaret Borsası yetkililerine ve personeline teşekkür eder başarılarının devamını dilerim" dedi.

Editör: TE Bilişim