Kaptan Mustafa Can navlun krizini anlatacak

Kaptan Mustafa Can navlun krizini anlatacak
İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) ve Deniz Emniyet Derneği tarafından düzenlenecek "2022'den 2023'e Geçerken Küresel Ekonomiler ve Navlun Piyasaları" panelinde sektörde giderek büyüyen navlun krizi ve çözüm önerileri masaya yatırılıyor.

İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) ve Deniz Emniyet Derneği, "2022’den 2023’e Geçerken Küresel Ekonomiler ve Navlun Piyasaları" konulu panel düzenliyor.

DTO Meclis salonunda 8 Aralık Perşembe günü, 14:00-16:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek panelin moderatörlüğünü Kapt. Cahit İstikbal yapacak. Kapt. Mustafa Can ve Harun Şişmanyazıcı'nın konuşmacı olarak katılacağı panelde, navlun krizi masaya yatırılacak. 

Panelin açılış konuşmasını yapacak olan DTO Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran'ın da navlun krizine yönelik önemli konuları gündeme getirmesi bekleniyor.

Kapt. Mustafa Can, navlun hakkında daha önce yaptığı açıklamalarda, yeni inşaların navlun krizini tetikleyebileceğini, eski gemilerin hurdaya çıkarılmaması halinde krizin içinden çıkılamaz bir hal alacağını ve olağanın tersine navlunun pandemi öncesi seviyelere gerileme olasılığının yüksek olduğunu vurgulamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.