Kızılay başkanı Kerem Kınık yine gündemde, Türklüğü küçük düşüren paylaşımları yanı sıra, geçmişte FETÖ elebaşını öven ve sevgi gösterisinde bulunduğu paylaşımlar da ortalığa saçıldı.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’dan sert tepki

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, sosyal paylaşım sitesi twitter’den yaptığı paylaşımda sert ifadeler kullandı. Özdağ, Kızılay başkanı Kerem Kınık’ın Kızılay’ın başına gelen bir felaket olduğunu söyleyerek, Kınık’ın paylaştığı karikatürü mesajına ekledi.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, Kızılay başkanı Kerem Kınık’a yönelik olarak Türklükle dalga geçtiğini vurgulayarak, sıkılmadan vatandaşlardan On TL istediğini söyledi. Toplanan paralarla, Kızılay’ın kiraladığı lüks, havuzlu villayı kast ederek o villada güya çalışmalarını eleştirdi. Kınık için Kızılay’ın başındaki felaket benzetmesini yapan, özdağ’ın bu paylaşımın altına yüzlerce destek mesajı geldi.

Kınık Türklükle dalga geçtiği paylaşımda, Amerikalı arkadaşının Türkiye’de okuyan çocuklarının kendilerini Türk sandığını yazarak, bir karikatür paylaştı.

Kızılay başkanı Kerem Kınık’tan Fetullah Gülen güzellemeleri

Bu mesajların altın yapılan yorumların çoğunda Kızılay başkanı Kerem Kınık’ın FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’e yapılan övgü ve sevgi mesajları yer aldı.

Kınık’ın güzelleme mesajlarının başında Fetullah Gülen’e geçmiş olsun mesajı yer alırken, dert yüklü kalbi taşımakta zor ifadesi ve Allah fitneyi zail etsin cümlesi gözlerden kaçmadı.

Kınık’ın bir diğer mesajında ‘Yurtta sulh vicdanda sulh’ sözleri özellikle dikkat edilmesi gereken mesaj olarak kayıtlara geçti.

Kızılay başkanı Kerem Kınık PKK’lı Şivan Perver için ‘Hoş geldin’ nidası ise kulakları tırmaladı.

Editör: TE Bilişim