Alınan bilgiye göre, Gündoğdu, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa (İÜC) Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde bir süredir Kovid-19 tedavisi görüyordu.

Tedavisi için donör arandığı duyurulan Gündoğdu'nun yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Hava-İş Sendikası Genel Başkanı Ali Kemal Tatlıbal, Twitter'dan yayımladığı taziye mesajında, "Rahmet-i Rahman’a kavuşan Kaptanımız, Serdar Gündoğdu'ya yüce Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm üyelerimize başsağlığı diliyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun." ifadelerini kullandı.

Sendikadan yapılan duyuruda koronavirüs tedavisi devam eden Kaptan Pilot Serdar Gündoğdu için de donör arandığı açıklanmıştı.

Hiç bir hastalığı yoktu

Beşiktaş Kongre Üyesi Bülent Uslu aile dostu olan Türk Hava Yolları kaptan pilotu Mehmet Ali Kılıç’ın hiç bir kronik rahatsızlığı olmadığını söyledi. Uslu yaptığı paylaşımda şunları yazdı:

‘’Ailemi dostumuz Pilot Mehmet Ali Kılıç abimizi maalesef koron virüsten dolayı kaybettik. Kendisi sigara ve alkol kullanmaz, son derece sağlıklı beslenirdi. Herhangi bir kronik rahatsızlığı da yoktu. İspanya uçuşundan sonra rahatsızlanmıştı. Bu işin şakası yok. Başımız sağolsun’’

Uçuş öğretmeni pilot ilk kayıp oldu

Türk Hava Yolları ilk kaybını dün vermişti. Türk Hava Yolları'nın emekli kaptanlarından Mustafa Özden Türkon, Corona Virüs nedeniyle hayatını kaybetmişti. Mustafa Özden Türkon, emekliliğinin ardından simülatör öğretmeni olarak THY'deki görevine devam ediyordu.

Editör: TE Bilişim