İzmit'teki sağlık turizmi çalışmalarını öven Maranki, yazısının sonunda Erdoğan'ın açılışını yaptığı İstanbul Havaalanı'nın adına Türk-İslam düşmanlarına inat Abdülhamid Han ismini vererek Sağlık Turizmi Bakanlığının kuruluşuna ve dirilişine vesile olmasını diledi.

İşte Maranki'ni skandal yazısı:

"Türkiye’nin kurtuluş reçetelerinden birisi bacalı sanayisine destek! Sağlık turizmi ve buna ait bir bakanlığın mutlaka kurulmasıdır!

Dünyada yaşanabilir kalan tek bölge olan Anadolu, Toroslar ve Karadeniz’deki doğal güzellikler ve termal cenneti olan ülkemizde;

 İzmit-Başiskele Ilıca bölgesinde 19-26 Ekim tarihinde başarıyla tamamladığımız sonbahar kozmik beden temizliği-ruhsal bedensel arınma-detoks-sağlıklı yaşam kamplarımızdaki başarımız dünya insanlarının sağlığı için artık tartışılmaz olup pek çok başta Avrupa ülkeleri olmakla kralları, prens ve prensesleri onların yakınları Cambridge ve Oxford’dan çok önemli araştırmacılar yanında; dünyanın sayılı işadamlarını misafir ederek stresten, hastalıklarından kurtulmanın ve sağlıklı yaşama geçmenin mutluluğunu kamplarımızda yaşayarak ve yaşatarak Başiskele ile ilgili güzellikleri temaşa ederek memleketlerine dönenler yarın Türkiyemizin bütün cennet köşelerinde bu güzelliği yaşayarak ülkemize döviz girdisi sağlayabilirler!

Bunun da yolu sağlık turizmi ile ilgilenen bir Sağlık Turizmi Bakanlığının kurulmasıdır!

Hedef beş yılda 1 trilyon $ gerçek döviz girdisi!

Kamplarımıza kayıt yapan herkesin ilk suali; sanayi şehri İzmit’te sağlık oteli olur mu?

Kamp sonrası iki günümü İzmit ve Başiskele’ye ayırarak bölgedeki binlerce yıllık doğal güzellikler yanında Osmanlı eserlerinin ve tarihi doğal taş evlerin korunması yanında Yuvacık Barajında tarihi taş köprünün ve doğal güzelliklerin tamamının değerlendirildiğinde bu bölgenin acilen termal turizmine açık bir bölge olarak ilan edilmesine ve kesinlikle doğanın bozulmadan ve yabancı zincir oteller bataklığına düşürülmeden “bölgenin milli manevi yapısının bozulmaması gerektiğini” bir önceki Ak Parti Kadın Kolları Başkanıyken İzmit’te düzenlediği konferansta verdiğim sağlık önerilerimi ve tekliflerimi şimdiki milletvekilimiz Emine Zeybek hanımefendiye Ak Partili Kadın Kollarımız üyelerine, bizi ziyaret eden dernek temsilcilerine otelimize ziyarette dilimiz döndüğünce tekrar etme fırsatı buldum. 

Anketler Kartepe ve Başiskele diyor!

Hakikaten Türkiye nüfusunun yaklaşık yarısına hakim olan bu Marmara bölgesindeki İzmit’in deniziyle, Kartepe’deki kayak merkezleri ile ve bölgedeki yaklaşık 10.000’e yakın endemik bitki ve termal suları ile düşünüldüğünde;

Bölgenin kurtuluşu sağlık otellerinde!!!

Bunda en büyük kararımızı etkileyen husus Hüseyin Ayaz başkanımızın son olarak bulduğu 55° üstündeki kükürt ve demir ağırlıklı şifalı termal suyun etkisi büyük olmuştur!

Başkanımızın çıkardığı suyu ilk ziyaret edenlerden biri olarak kendisini tebrik ediyorum! 

Su aksın! Türk bakmasın!

Bundan sonra yapılması gereken;

“Helal ve tayyip” gıdalar ve metotlarla kurulması gerekiyor!

Bu bölgenin maalesef ülkemizde diğer bölgelerde gördüğümüz yabancı turizm ve yabancı sermaye mantığıyla tam tersi ülkemize döviz getirmeyen yabancı turizme oda satmak yerine 3-5 kat daha gelir getirici, bölgeye istihdamına bölgenin kültür ve inanç yapısına olumsuz tesir etmeden gelişimine katkı yapacak sağlık turizminin tercih edilerek ön plana çıkarılması zaruridir, elzemdir ve mutlaktır!

İzmit’te dört yıldır sağlık turizmi yapıyoruz!

Türkiye’de tamamlayıcı tıbbın sayın seçilmiş başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük gayret ve baskılarıyla Anadolu insanına kazandırılmasına vesile olan ve 15 yıldır yaptığımız 2500 konferans,1000’e yakın canlı yayınla ve ürettiğimiz 755 adet tamamlayıcı tıbba besin destek ürünlerimiz ile ve son 4 yılını da İzmit Başiskele’deki termal tesislerde bölgede sağlık turizmini başlatan, konuşan değil uygulayan biri gibi “ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz” düsturuyla yetkililere arz ediyoruz!

Başiskele’yi keşfetmek!

İzmit’i bugünkü sağlıklı konumuna çıkartan ve insanlığa hediye eden başta Sayın Valimiz Hüseyin Aksoy, büyükşehir belediye başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’nun son 15 yılda tarih yazdığı şehircilik anlayışı ve Başiskele’nin başarılı belediye başkanı Hüseyin Ayaz da başarılı çalışmalarında muvaffakiyetler dilerken İzmit ve Başiskele’nin birazcık evde kalmış doğal güzelliklerini ve termal sağlık turizmini görücüye çıkarıp mutlaka acilen dünyaya duyurulmasının gerekliliğinin altını çiziyoruz!

Marifet! İltifata tâbidir!

Bugüne kadar dört yılda yaklaşık kamplarımızla dünyanın sayılı 5000 ailesini İzmit’le tanıştırdık!

Altı yıl Afyon-Sandıklı bölgesini dünyaya tanıttık!

2006 yılının son baharında o zamanın Başbakanı şimdiki devlet başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte Afyonda Türkiye’nin en büyük termal oteli Korel’in açılışında bulunmuş benim de akşam 2000 kişiye verdiğim Afyonkarahisar’ın sağlık otelleriyle kalkınması konferansımda bölgenin milletvekillerine başkanlarına bu bölgeyi Türkiye’nin termal bölgesi yapalım..!

Sözümün arkasında duran bölgenin siyasetçileri..!

Altı yıl içinde bölgede iltifat edildiği için marifetimizi göstererek yaklaşık 20.000’e yakın dünyanın en elit insanlarını bu bölgedeki otellerde yedi gün konaklatarak sağlıklarını kazanmış bölgenin tanıtımına katkı yapmış Afyonkarahisar’ı bugün bölgenin en büyük termal şehri yapmıştır!

Hayırlı olsun darısı Türkiye’mizin diğer şehirleri, İzmit Kocaeli ve Başiskele’nin başına..!

İnşallah ümitlerimiz gerçekleşir de İzmit-Başiskele’de iltifat olursa marifetimizi gösterir sağlık otelimizin açılışında da devlet başkanımızla tekrar şereflenir ve şereflendiririz..!

Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. 

Son kampımız 21-28 Aralık 2018 tarihinde Başiskele’de yapılacak olup hastalıklardan ve kimyasallardan uzak sağlıklı yaş almak isteyen farkındalı insanlarımızı davet ediyoruz!

Osmanlı’nın gürbüz çocuğu cumhuriyetimizin 95. yaşının açılışı yapılan dünyanın en büyük İstanbul-Abdülhamid Han (dahili ve harici Türk-İslam düşmanlarına inat) havalimanının hayırlara ve Sağlık Turizmi ve Bakanlığının kuruluşu ve dirilişine de vesile olmasını diliyoruz!

Kalın sağlıcakla...!

Editör: TE Bilişim