Dayak atıldıktan sonra yaptığı açıklamada Bahçeli'ye, 'Akit Gazetesi muhabiriyim ben. Size bir soru soracağım' dedim. Hemen etrafımdakiler saldırdı ve müdahale etmeye başladı. Ben de Bahçeli'ye seslendim, 'Sayın Bahçeli, müdahale edin lütfen' diye.Müdahale etmedi Sayın Bahçeli. Oysa, 'çocuklar bırakın, niye saldırıyorsunuz?' dese, oradaki hiç kimse bir şey yapamazdı. Ancak Sayın Bahçeli buna müsaade ettiği için, bizi zorla, apar topar, tekme tokat uzak noktaya götürdüler. Sayısını dahi bilemediğim kişiler bizi bir odaya soktu. Çantamızı aldılar, içinde ne varsa çıkarttılar. İki fotoğraf makinemin da kartını çıkarttılar. Paramı dahi cebimden aldılar, tekme tokat vurdular. Ben 'ne yaptım ki siz bana saldırıyorsunuz' dedim. 'Sen İstanbul'da Genel Başkanımıza şu kadar seçim kaybettiniz istifayı düşünüyor musunuz diye?' sordun. 'Sen nasıl terbiyesizlik yaptın, nasıl provokatörsün, bunun için' diye saldırmaya devam ettiler." demişti.

Yüzsüz Akit muhabiri Mehmet Özmen Bahçeli'nin bugün gerçekleştirilen basın toplantısında pişkin pişkin "Sayın Genel Başkanım; diyerek söze girdi. Adını bile açıklamaktan aciz ve pişkin muhabir Mehmet Özmen sorusunu şöyle sordu " Meral Akşener ve ekibinin kongrede sahte delege kaydı yapıldığını biz Akit medya grubu olarak ortaya koymuştuk. Etik siyaset anlamında bu gruba bir cevap vermek ister misiniz?" dedi.

Bahçeli ise "Bu grubun bizle alakası kalmamıştır ki bir mesajımız olsun " dedi.

MHP'de Dayak atılan, pişkin muhabir Mehmet Özmen yüzsüzce bir soru daha sordu. " MHP'de bir Akşener istifası bekliyor musunuz?" dedi.

Bahçeli ise "Kapı açık, giren girer, çıkan çıkar " dedi.

Aslında bu muhabirin MHP Genel Merkezinde bulunması bile MHP'nin ne durumda olduğunun bir göstergesidir.

AKİT bile MHP Genel Merkezinde fink atabiliyor, Devlet Bahçeliye soru sorabiliyorsa, (hem de dayak atılmış bir muhabir) durum ortadır.

Editör: TE Bilişim