Mobbingle Mücadelede Kararlılık Vurgusu

Mobbingle Mücadelede Kararlılık Vurgusu
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, iş yerlerinde mobbing ile mücadeleye yönelik kararlılıklarını açıkladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, iş yerlerinde yaşanan mobbing olaylarına karşı etkin bir mücadele yürütme kararlılığında olduklarını belirtti. Bakan Işıkhan, bu konuda alınacak önlemler ve yapılacak düzenlemeler hakkında bilgi verdi.

Işıkhan, çalışanların psikolojik sağlığını korumak amacıyla mobbingin önlenmesi için gerekli adımların atılacağını ifade etti. Bu bağlamda, işverenlerin sorumlulukları ve çalışanların hakları konusunda farkındalık yaratılması gerektiğini vurguladı.

Ayrıca, bakanlık olarak bu konudaki şikayetleri dikkate alacaklarını ve gereken hukuki süreçlerin işletileceğini söyledi. Mobbing ile mücadelenin sadece yasal değil, aynı zamanda toplumsal bir sorumluluk olduğunu da dile getirdi.177978 2-1

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.