Mutfakta Yangın Paniği: Olay Hızla Kontrol Altına Alındı

Mutfakta Yangın Paniği: Olay Hızla Kontrol Altına Alındı
Bir restoranın mutfak bölümünde meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü.

Dün akşam saatlerinde bir restoranın mutfak kısmında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Restoran çalışanlarının durumu fark etmesi üzerine hemen itfaiyeye haber verildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek yangını kontrol altına aldı.

Yangının çıkış nedeni ve maddi hasar hakkında detaylı inceleme başlatıldı. Olay sırasında restoran içerisinde bulunan müşteriler ve personel güvenli bir şekilde tahliye edildi. Yangının büyümeden söndürülmesi, olası can kaybı ve daha büyük zararın önüne geçti.

Restoran yetkilileri, olay sonrası gerekli güvenlik önlemlerinin alınacağını ve benzer durumların yaşanmaması için çalışmalar yapacaklarını açıkladı.146254 2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.