Sedat Peker’in paylaşımlarının söz konusu bölümünde hem kendisiyle ilgili bir bilgi verdi hem de sert mesajlar gönderdiği görüldü.

Sedat Peker’in ortaya attığı iddialar, Türkiye’nin değişmez gündem maddelerinden biri haline geldi. Bir dönem iktidarı destekleyen Peker’in ortaya attığı iddialar kadar yaptığı eleştirilerde gündem oluyor.

Özellikle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yönelik iddia ve ifadeleri çok konuşulan Peker’in Twitter’daki son paylaşım dizisi bir başka yönden de dikkatlerden kaçmadı.

Peker, FETÖ’cü Cevheri Güven’in kendisine yönelik iddialarına cevap verdiği söz konusu paylaşım dizisinde, AKP ile FETÖ’nün Ankara Milletvekili Mücahit Arslan üzerinden müzakere halinde olduğunu belirtmişti.

Peker diğer yandan, AKP’li Metin Külünk ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini ifade etmiş ve o görüşmede Külünk’ün Pelikancıları adeta kutsar derecede savunduğunu iddia etmişti.

Ancak Peker’in paylaşımlarının çarpıcı olanları bundan ibaret değildi. Peker bu iki büyük iddiayı dile getirdiği paylaşımlarının son bölümünde kendisi ile ilgili bir bilgiyi açıkladı ve sert mesajlar gönderdi.

Peker, “…Tekrar söylüyorum, ben kendi intikamımı alacağım, izleyeceğim yolu 2023’te yapılacak seçimlere kadar planladım. Ne kimsenin gazına gelirim, ne de kimsenin dolduruşuna.

Ancak en başında ne söz verdiysem hepsini yapacağım ve hepsini rezil edeceğim (SÖZ NAMUS).” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim