Babası tarafından canice öldürülen Şeyma Yıldız'ın arkadaşları tarafından şok bir iddia ortaya atıldı. Yakın dostları Şeyma'nın erkek arkadaşı olmadığını söyleyerek ölümünün oldukça şüpheli göründüğü ifade edildi.

Ankara'nın Çubuk ilçesinde 17 yaşındaki lise öğrencisi Şeyma Yıldız babası Harun Yıldız tarafından iki el ateş edilerek vahşice öldürüldü. Kızının erkek arkadaşı olduğunu öğrenen baba önce tartışmaya başladı ve ardından da kızını yanına alarak ticari bir araç ile yola çıktı. Araç içerisinde de kızı ile tartışmaya devam eden baba Şeyma Yıldız'ı otomobilden indirdikten sonra yanında getirdiği silahla iki el ateş etti.

Sır Dolu Cinayet

Vahşi cinayet sonrasında polise teslim olan baba çıkarıldığı mahkeme tarafından cezaevine gönderildi. Şeyma Yıldız'ın cenazesi ise memleketi olan Çankırı'da gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenazede çok sayıda arkadaşı ve öğretmeni de yer aldı.

Şeyma'nın en yakın dostlarından biri sevgilisi olmadığını söyleyerek yaşanan cinayetin arkadasında başka bir şeylerin olduğuna inandığını belirtti. Lise hayatı süresince hiçbir zaman ayrılmadıklarını ifade ederek bu zamana kadar asla bir erkek arkadaşı olmadığı gelen son bilgiler arasında yerini aldı. Babanın yakınları ise Harun Yıldız'ın sürekli olarak alkol kullandığını ve cinayet gününde de içkili olduğunu öne sürdüler.

Editör: TE Bilişim