Ece Üner, Kim Kardashian'ın Azerbaycan-Ermenistan çatışmalarıyla ilgili çıkışına "Kardashian'ın kameraları göstermeye alışık olduğu dolayısıyla hepimizin yakından tanıdığı büyük bir kaynağı var. Bu sözleri söylerken de bu çıkışı yaparken de yine aynı kaynağı mı referans aldı acaba?" sözleriyle yanıt vermişti.

MURAT BARDAKÇI’DAN DESTEK

Habertürk yazarı Murat Bardakçı “Ece Üner’in ağzına sağlık” başlıklı yazısında Üner’e destek verirken “Ayıp olan Ece Üner’in sözleri değil, Ece Üner’e karşı çıkmaktır! Meğerse şuur sahibi zannettiğimiz gazeteciler çıtkırıldım aristokrasiye merak salmışlar; etrafımız dizi baroneslerine refakat eden köşe kontlarıyla, Ombusmanland dükleriyle, vesaire ile çevrilmiş de farketmemişiz!” ifadelerini kullandı.

Ece Üner, “Vatanını kollamak istemeyen Kim’in arkasını kolluyor! Daha önce kadınlara başörtüsü yüzünden saldıranları, kanser tedavisi gören hemcinslerine manevi eziyet edenleri, kişiye ve olaya göre tepki verip feminizmin içini boşaltanları saymıyorum bile!” ifadelerini kullandı.

''Siz Türk milletini savunmaya devam edin onlar da Kim’in arkasını savunmaya devam etsinler''

Ece Üner'in “Vatanını kollamak istemeyen Kim’in arkasını kolluyor! Daha önce kadınlara başörtüsü yüzünden saldıranları, kanser tedavisi gören hemcinslerine manevi eziyet edenleri, kişiye ve olaya göre tepki verip feminizmin içini boşaltanları saymıyorum bile!” paylaşımından sonra Sinan Oğan Ece Üner'e destek oldu.

''Ece hanım, sizin sözlerinizi çarpıtmak isteyenlerin niyetleri bellidir. Sizin söyledikleriniz de bellidir. Siz Türk milletini savunmaya devam edin onlar da Kim’in arkasını savunmaya devam etsinler...''

Editör: TE Bilişim